Bom ontploft helemaal bij Argentinië: ‘Messi én zeven (!) spelers stoppen’

Bom ontploft helemaal bij Argentinië: ‘Messi én zeven (!) spelers stoppen’
Vrijdag 22 juni 2018 - 09:30   I  

De Argentijnse nationale ploeg zit in een nachtmerrie en komt er maar niet uit. Na de 3-0 nederlaag tegen Kroatië kregen Lionel Messi en bondscoach Jorge Sampaoli al de volle lading, om nog maar te zwijgen over blunderende doelman Willy Caballero. Nu ontploft de bom helemaal bij Argentinië en dreigen zeven (!) spelers én Messi te stoppen bij de nationale ploeg.

Landgenoot Pablo Zabaleta hintte al naar een afscheid van Messi bij Argentinië. “Ik vind het zo spijtig voor Lionel. Dit is zijn laatste kans om iets te winnen met Argentinië. Ik zal niet verbaasd zijn als hij na dit WK stopt met internationaal voetbal. Hij zal nu ongetwijfeld opnieuw ontzettend teleurgesteld zijn. Het volgende WK in Qatar is pas over vier jaar, dat is te lang”, liet Zabaleta weten aan BBC Sports.

Argentijnse media zijn er dan ook zeker van dat talloze spelers hun interlandcarrière na het wereldkampioenschap in Rusland zullen beëindigen. Javier Mascherano is sowieso aan zijn laatste wedstrijden voor Argentinië bezig, maar ook Lionel Messi, Marcos Rojo, Lucas Biglia, Di Maria, Sergio Agüero, Ever Banega en Gonzalo Higuain zullen hun interlandschoenen aan de haak hangen.

Poll: Komt het nog goed met de Argentijnse nationale ploeg?

TAGS  I  Argentinie  I  Messi  I  Aguero  I  Higaun  I  Di Maria  I  Biglia

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024