Ronaldo is weer beslissend voor Portugal

Woensdag 20 juni 2018 - 15:53   I

Portugal speelde in de eerste groepswedstrijd 3-3 gelijk tegen Spanje. Daarin was Cristiano Ronaldo al de grote man met drie doelpunten en ook tegen Marokko was de Portugese superster weer zeer belangrijk. Marokko is als eerste land uitgeschakeld op het WK.

In de openingsfase was het al meteen raak. Na een hoekschop kopte Cristiano Ronaldo staalhard binnen en zorgde zo al voor zijn vierde doelpunt op het WK in Rusland. Marokko speelde echter goed mee en nog voor rust hadden de Marokkanen misschien wel een penalty verdiend. Die kwam er echter niet, en ook de VAR kwam niet tussenbeide.

In de tweede helft kwam Marokko ook meer opzetten maar tot echt grote kansen kwam het niet meer. Mehdi Carcela kwam nog als invaller tussen de lijnen, maar ook de Standard-middenvelder kon het tij niet keren. Bij Marokko stonden ex-Club Brugge-speler Nabil Dirar en ex-Anderlecht-favoriet Mbark Boussoufa in de basis.

Poll: Is Portugal de verdiende winnaar?