Vader Hazard wijst Martinez terecht: "Dat had je moeten doen met Eden!"

Vader Hazard wijst Martinez terecht:
Dinsdag 19 juni 2018 - 15:32   I   door Redactie

Thierry Hazard, vader van Eden en Thorgan, maakt zich toch wat zorgen. Het viel toch op hoeveel tikken Eden te verwerken kreeg in de wedstrijd tegen Panama. Zo kan de Rode Duivel wel eens lelijk geblesseerd geraken.

"Op een bepaald moment stonden zowel Thorgan als Eden samen op het veld. "Hoeveel vaders kunnen zeggen dat hij twee zonen op een WK samen ziet spelen?", beseft Thierry in Het Laatste Nieuws. "Ik heb vroeger eens gezegd dat het mijn droom was om drie van mijn zonen samen in de nationale ploeg te zien spelen - dan heeft Kylian wel nog een weg af te leggen."

"Maar twee zonen op een WK is heel speciaal", vervolgt Thierry Hazard. "Al betekent dat ook dubbele stress (lacht). Ik ben vooral tevreden voor Thorgan. Dit is de beloning van zijn carrière waar hij heel hard voor gewerkt heeft."

Kritiek op Martinez

Toch heeft hij ook een punt van kritiek op bondscoach Roberto Martinez. "Ik mag als vader kritisch zijn. Ik had hem uit voorzorg eerder vervangen, toen de match gespeeld was. Want Panama beging veel fouten op hem. Vandaag hebben Lukaku en Mertens de match beslist, volgende keer zijn De Bruyne en Hazard mischien de uitblinkers", zegt hij.

Poll: Had Eden vroeger gewisseld moeten worden?

TAGS  I  Hazard  I  Rode Duivels  I  Martinez

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024