Er is Marc Degryse iets opgevallen aan Eden Hazard: "Je ziet het"

Er is Marc Degryse iets opgevallen aan Eden Hazard:
Dinsdag 19 juni 2018 - 09:12   I  

Eden Hazard verkeert de jongste weken in bloedvorm. Dat bleek tijdens de laatste oefenwedstrijden van de Rode Duivels, maar kwam tegen Panama niet voldoende tot uiting. En dat zag ook Marc Degryse. Hij merkt op dat onze kapitein onmiddellijk goed in de match moet zitten - en dat was niet het geval.

"Een vervelende match. Dat was België-Panama lange tijd", steekt Degryse in Het Laatste Nieuws van wal. "Je kon al op voorhand zeggen dat het lastig zou worden zolang de Rode Duivels niet op voorsprong stonden. De kunst is dat vervelende gevoel weg te drukken - niet evident."

"Zelfs niet tegen een tegenstander die duidelijk een stuk minder is, zoals Panama. Je zag het de spelers zo denken: 'Hier mogen we echt niet tegen struikelen.' Maar die gedachte kan veranderen in irritatie."

"Het had effect op Hazard"

En dat was het geval bij onze aanvoerder. "Je zag dat het ook effect had op Hazard: die was lang onzichtbaar na één, twee mindere balcontacten in het begin van de wedstrijd. Dat kruipt weleens in het hoofd van Hazard. Hij is een gevoelsspeler. Als dat gevoel in het begin van de match niet goed zit, zie je dat aan zijn prestaties."

Poll: Vond jij Hazard goed tegen Panama?

TAGS  I  Hazard  I  Degryse  I  Rode Duivels  I  Panama

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024