Servië wint dankzij fenomenale vrije trap Kolarov

Zondag 17 juni 2018 - 15:48   I

Servië heeft met 1-0 gewonnen van Costa Rica. Bij beide ploegen zagen we heel wat spelers die een verleden hebben in de Jupiler Pro League. Het was echter Aleksander Kolarov die de wedstrijd besliste met een fenomenale vrije trap.

In de eerste helft ging de wedstrijd mooi op en neer en legden beide landen open voetbal op de mat. Het was toch vooral de Servische nationale ploeg die de beste kansen kreeg. Sergej Milinkovic-Savic probeerde het met een knappe omhaal, maar dat werd onterecht afgefloten voor offside

In de tweede helft ging hetzelfde tempo van de eerste helft door. Voormalig Anderlecht-aanvaller Aleksander Mitrovic miste een paar opgelegde kansen maar kon telkens niet afwerken. Aleksander Kolarov kon dat wel, en hoe! Met een prachtige vrije trap zorgde de linksback ervoor dat de drie punten naar Servië gingen.

Poll: Is Servië de verdiende winnaar?