Bondscoach heeft vlak voor eerste match belangrijk nieuws over Lionel Messi

Bondscoach heeft vlak voor eerste match belangrijk nieuws over Lionel Messi
Zaterdag 16 juni 2018 - 10:31   I  

Cristiano Ronaldo liet vrijdagavond al zien dat hij klaar is om te vlammen op dit wereldkampioenschap, zaterdag is het de beurt aan zijn eeuwige rivaal Lionel Messi. Hij neemt het met de Argentijnse nationale ploeg op tegen IJsland.

In aanloop naar het duel tussen Argentinië en IJsland had bondscoach Jorge Sampaoli overigens belangrijk nieuws over zijn absolute sterspeler. “Messi voelt zich goed en heeft zich uitstekend kunnen voorbereiden op dit WK”, aldus de Argentijnse bondscoach op een persconferentie.

Leo kijkt uit naar dit wereldkampioenschap en hoopt zijn grote droom waar te maken. We proberen een team aan de aftrap te brengen dat Messi in staat stelt om uit te blinken. Zijn ploeggenoten zijn dan ook erg belangrijk”, voegde Sampaoli er nog aan toe.

"Niet zijn laatste WK"

De oefenmeester van de Argentijnse nationale ploeg sprak zich tot slot ook nog even uit over de toekomstplannen van Messi. “Ik denk dat dit niet zijn laatste WK is. Met zijn kwaliteiten en professionalisme beslist hij zelf wanneer hij speelt of niet. Het is een genie en hij speelt ook nog zo."

Poll: Gaat Messi schitteren op dit WK?

TAGS  I  Messi  I  Sampaoli  I  Argentinië

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024