'Courtois tekent tijdens de rust van Portugal-Spanje contract bij Real Madrid'

Vrijdag 15 juni 2018 - 21:00   I

Portugal-Spanje leverde een spectaculaire eerste helft op. Twee doelpunten van Cristiano Ronaldo en eentje van Diego Costa zorgden voor een 2-1 ruststand. Al had die tweede van Ronaldo eigenlijk nooit mogen binnengaan.

David De Gea, keeper van wereldformaat, ging pijnlijk in de fout op de trap van Ronaldo. Die was hard, maar zeker niet onhoudbaar voor de Spaanse doelman. De Gea mocht op die manier een doelpunt op zijn rekening zetten en dat zullen ze in Madrid ook gezien hebben.

Real Madrid is namelijk op zoek naar een vervanger voor Keylor Navas, die toch niet echt kon overtuigen dit seizoen. David De Gea is de gedroomde opvolger en ook bij de nieuwe trainer van Real Madrid, Julen Lopetegui, ligt die in de bovenste schuif. Al zal deze fout hem niet in dank worden afgenomen.

Courtois en Real Madrid

Allicht zullen ze in Madrid nu toch nog eens gaan kijken naar de prestaties van Thibaut Courtois. Die maakt zo een foutjes eigenlijk niet en dat zullen ze in de Spaanse hoofdstad ook wel weten. Als het van Florentino Perez afhangt zou Courtois al tijdens de rust een contract mogen tekenen.

Poll: Verhoogt deze flater de kansen van Courtois?