‘Anderlecht wrijft zich in de handen na miljoenenbod uit China’

‘Anderlecht wrijft zich in de handen na miljoenenbod uit China’
Vrijdag 15 juni 2018 - 11:15   I  

Anderlecht is druk bezig op de transfermarkt. Paars-wit wil komend seizoen meestrijden op drie fronten en wil de selectie dan ook flink versterken. Ook ziet het er naar uit dat een aantal spelers zullen vertrekken op het Astridpark. Ook Isaac Kiese Thelin. Naar verluidt heeft het Chinese Beijing Gouan verregaande interesse in de Zweed.

Thelin speelde afgelopen seizoen op huurbasis bij Waasland-Beveren en maakte daar veel indruk. Momenteel zit de aanvaller op het wereldkampioenschap in Rusland met de Zweedse nationale ploeg. Volgens het Zweedse SportExpressen geniet de 25-jarige spits ook van interesse uit Bologna, maar is het Chinese Beijing Gouan het concreetst.

Anderlecht wrijft zich dan ook in de handen want Beijing zou een slordige zeven miljoen euro over hebben voor Thelin. Voor de aanvaller ligt ook een contract van twee miljoen euro per jaar klaar in de Chinese hoofdstad. Zelf zegt Thelin pas na het WK te beslissen over zijn toekomst. “De focus ligt op het WK, pas daarna hak ik de knoop over mijn toekomst door”, aldus de Zweed.

Poll: Moet Anderlecht Thelin komende zomer verkopen?

TAGS  I  Thelin  I  Anderlecht  I  Beijing

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024