Is Matz Sels na afspringen Anderlecht-deal plots op weg naar Club Brugge?

Is Matz Sels na afspringen Anderlecht-deal plots op weg naar Club Brugge?
Vrijdag 15 juni 2018 - 07:12   I  

De kans dat Matz Sels volgend seizoen nog in doel staat bij RSC Anderlecht, is bijzonder klein geworden. De onderhandelingen tussen paars-wit en Newcastle United omtrent een definitieve transfer van Sels sprongen af en het is goed mogelijk dat de goalie al op weg is naar een andere Belgische topploeg.

Zo is het niet uitgesloten dat Club Brugge zich binnenkort meldt bij de entourage van Sels en diens huidige werkgever. De Belgische landskampioen is momenteel op zoek naar een nieuwe doelman en Sels lijkt alvast te beantwoorden aan het gezochte profiel.

De gewezen sluitpost van AA Gent is nog altijd maar 26 jaar oud, maar beschikt wel al over tonnen ervaring op het hoogste niveau. Bovendien heeft Sels ook al twee Champions League-campagnes achter de rug. Iets wat de relatief jonge ploeg van Ivan Leko volgend seizoen alleen maar ten goede zou komen.

Vraagprijs

Of Club Brugge ook effectief voor Sels zal gaan, is nog niet duidelijk. Blauw-zwart lijkt in eerste instantie te mikken op de komst van de beloftevolle Karlo Letica (20, Hajduk Split). Eén probleem: heel wat Europese clubs willen de Kroaat vastleggen.

Als Club naast Letica grijpt, kan het zijn pijlen alsnog op Sels richten. Anderlecht wilde niet meer dan 2 miljoen euro betalen voor de doelman, maar Newcastle United wil meer vangen. Het dubbele (4 miljoen euro, nvdr.) zou in principe kunnen volstaan om The Magpies te overtuigen.

Poll: Zou Sels een goede eerste doelman zijn voor Club Brugge?

TAGS  I  Letica  I  Sels  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  Newcastle United  I  Club Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024