Rode Duivels ontdekken enorm probleem in hun hotel: "Moeilijk"

Rode Duivels ontdekken enorm probleem in hun hotel:
Donderdag 14 juni 2018 - 17:45   I  

De Rode Duivels zijn woensdag aangekomen in Rusland en tijdens de afgelopen nacht sliepen ze voor het eerst in hun hotel. Quasi onmiddellijk ontdekten de internationals een enorm probleem in dat hotel. "De internetverbinding moet beter", verklapte Thorgan Hazard donderdag tijdens een persconferentie.

"We zijn hier gisteren toegekomen. We hebben nog niet alles gezien, want het hotel is groot. Gisteren hebben we al een klein fietstochtje gemaakt. Maar er valt nog veel te ontdekken", tekende Het Nieuwsblad op uit de mond van Hazard.

"Wat ik nu kan zeggen, is dat we allemaal goed geslapen hebben. Met allemaal onze eigen matras (knipoogt). Dat is ook niet onbelangrijk. De kamers zijn mooi, maar de internetverbinding moet nog wat beter worden om goed op de PlayStation te kunnen spelen", merkt Hazard nog op. "Als we met te veel tegelijk aan het spelen zijn, is het moeilijk."

Benieuwd of ze er in het hotel in zullen slagen om de internetverbinding beter te maken zodat onze Rode Duivels na een zware training een paar online wedstrijdjes kunnen spelen.

Poll: Kan België wereldkampioen worden?

TAGS  I  Thorgan Hazard  I  Rode Duivels

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024