'Club Brugge krijgt dit antwoord na verhoogd bod op droomdoelman Letica'

'Club Brugge krijgt dit antwoord na verhoogd bod op droomdoelman Letica'
Woensdag 13 juni 2018 - 07:12   I  

Club Brugge versterkte zich tot dusver al met Mats Rits (KV Mechelen), Arnaut Groeneveld (NEC) en Siebe Schrijvers (KRC Genk), maar daar zal het wellicht niet bij blijven. Blauw-zwart wil ook een nieuwe doelman in huis halen, en van dat dossier maakt CEO Vincent Mannaert dezer dagen dan ook werk.

Karlo Letica is één van de namen die bovenaan op het verlanglijstje van Club Brugge staat. De amper 21-jarige doelman is eerste keus bij zijn huidige werkgever Hajduk Split en viel pas in allerlaatste instantie als vierde doelman naast de definitieve WK-selectie van Kroatië.

Tal van Europese clubs maken jacht op Letica. Club Brugge moet de strijd aangaan met onder meer PSV en Fiorentina, en zelfs grootmachten als Manchester United en Real Madrid zouden op de loer liggen.

3,5 miljoen

Club Brugge ondernam al actie om Letica in te lijven, maar eenvoudig wordt het niet om de Kroaat binnen te hengelen. Italiaanse media melden dat Hajduk Split een blauw-zwart bod van 3,5 miljoen euro op Letica heeft afgewezen. De Kroaten verlangen dat er meer geld op tafel komt en bij Club weten ze dus wat hen te doen staat.

Poll: Is Letica meer dan 3,5 miljoen waard?

TAGS  I  Letica  I  Hajduk Split  I  Club Brugge

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024