'Deze drie topdoelmannen staan op het verlanglijstje van Real Madrid'

'Deze drie topdoelmannen staan op het verlanglijstje van Real Madrid'
Dinsdag 12 juni 2018 - 21:00   I  

Real Madrid heeft na het WK een nieuwe coach. Julen Lopetegui wordt de nieuwe trainer van Los Blancos en krijgt de loodzware opdracht om Zinédine Zidane te doen vergeten in Bernabeu. Door de knappe resultaten wordt dat geen sinecure.

Real Madrid moet zich ongetwijfeld gaan versterken in doel, want Keylor Navas bleek dit seizoen toch vaak een zwakke schakel te zijn in de ploeg. Zinédine Zidane hield hem nog vaak het hand boven het hoofd, maar het is erg onwaarschijnlijk dat de nieuwe coach hetzelfde zal doen met de Costa Ricaanse doelman.

Real Madrid heeft alvast een shortlist gemaakt met drie grote namen op. De eerste is David De Gea, die momenteel nog voor Manchester United speelt. Mourinho zou volgens Don Balon 120 miljoen euro vragen voor de doelman. De Spaanse doelman is wel nog maar 27, maar zelfs voor een doelman met zijn kwaliteiten is dat erg veel geld.

Andere piste

Daarom zou Real-voorzitter Florentino Perez het nu over een andere boeg willen gooien. Jan Oblak speelt momenteel nog voor de stadsrivaal en Atlético zal niet snel willen meewerken aan een transfer. Ook de doelman zelf lijkt geen zin te hebben om de overstap van Atlético naar Real te maken. 

De derde piste is dan Rode Duivel Thibaut Courtois. De toekomst van de nationale doelman is erg onzeker, aangezien de onderhandelingen met Chelsea gestaakt zijn. Courtois en Oblak zouden een goedkoper alternatief moeten zijn voor De Gea, maar het wordt afwachten wie van de drie zal toehappen.

Poll: Wie van de drie is de beste doelman?

TAGS  I  Real Madrid  I  De Gea  I  Oblak  I  Courtois

zondag 4 december 2022

zaterdag 3 december 2022

vrijdag 2 december 2022