‘Toptransfer Dembélé in stroomversnelling na gesprekken’

‘Toptransfer Dembélé in stroomversnelling na gesprekken’
Dinsdag 12 juni 2018 - 11:10   I  

De Rode Duivels zijn gewild bij de Italiaanse topclubs. Nadat Radja Nainggolan al dicht bij een transfer naar Internazionale staat kan ook Mousa Dembélé naar een Italiaanse topclub verkassen. Landskampioen Juventus gaat vol voor de middenvelder van Tottenham Hotspur.

Volgens Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio is de toptransfer in stroomversnelling aan het gaan nadat Juventus de gesprekken heeft geopend met de Londense club. Dembélé is één van de sterkste middenvelders van de Premier League maar toch ziet het er naar uit dat coach Mauricio Pochettino zijn sterkhouder laat gaan voor het juiste bedrag.

Clubs als Real Madrid, Inter en Napoli worden allen genoemd als volgende bestemming maar het is Juventus dat het concreetst is. Het contract van Dembélé loopt volgend seizoen af en Tottenham Hotspur zou nog een mooi transferbedrag willen krijgen voor de Belgische international. De vraagprijs zou rond de 30 miljoen liggen.

China

Ook meldt journalist Gianluca Di Marzio dat een overgang naar de Chinese Super League op tafel ligt. Enkele Chinese clubs zouden meedingen achter de handtekening van Dembélé maar tot nu toe zou de voorkeur uitgaan naar een avontuur in de Serie A.

Poll: Is Juventus een goede club voor Dembélé?

TAGS  I  Dembele  I  Juventus  I  Tottenham  I  Rode Duivel

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024