Er valt Vandenbempt iets op aan Rode Duivels: "Dat is niet normaal meer"

Er valt Vandenbempt iets op aan Rode Duivels:
Dinsdag 12 juni 2018 - 10:20   I  

De Rode Duivels waren gisteren goed. Erg goed zelfs en je moet niet eens een voetbalkenner zijn om dat gezien te hebben. Iedereen in de tribune was laaiend enthousiast over de prestatie van de Belgen en dit belooft dan ook veel goeds voor het WK.

Peter Vandenbempt zag dat heel wat spelers op een erg hoog niveau voetbalden gisterenavond. Eén speler stak er wel met kop en schouders bovenuit en dat was Eden Hazard. Niet de grootste voetballer, maar wel in staat tot grootse dingen. Peter Vandenbempt was dan ook serieus onder de indruk van de kleine dribbelaar.

"Alles was aanwezig in het spel van de Belgen. Hoge pressing, veel druk, de tegenstander opjagen, collectief was het heel erg sterk en het aanvalsspel was om duimen en vingers van af te likken. En dan Eden Hazard. Die zit in de vorm van zijn leven. Het is niet normaal wat die op dit moment presteert. Hij sleurt iedereen mee.  Kevin De Bruyne was niet alleen als regisseur maar ook in de passing heel erg goed. Dries Mertens kwam na twee mindere matchen weer boven water. En Lukaku blijft maar zijn doelpunten maken", aldus Vandenbempt voor Sporza.

Ook andere jongens lieten zich zien

Die prestatie van Hazard kan ook doorgetrokken worden naar de andere spelers. Ook de jongens die zich in de tweede helft mochten laten zien, deden het erg goed. "Dus het was een langgerekte goednieuwsshow in de eerste helft en dat trok zich eigenlijk ook wel een beetje door in de tweede helft. Met veel andere jongens die erbij kwamen maar ook die lieten zich in positieve zin opmerken."

Poll: Maakt Hazard de andere Rode Duivels beter nu?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Hazard  I  Vandenbempt  I  WK  I  Costa Rica

maandag 26 september 2022

zondag 25 september 2022

zaterdag 24 september 2022

vrijdag 23 september 2022