Gert Verheyen lacht er niet mee en stuurt meteen vier KVO-spelers weg

Gert Verheyen lacht er niet mee en stuurt meteen vier KVO-spelers weg
Dinsdag 12 juni 2018 - 08:00   I  

Gert Verheyen begint aan zijn eerste grote uitdaging als T1. Bij KV Oostende moet hij de kustploeg na het tijdperk van Marc Coucke vormgeven. Aan de kust verwachten ze veel van Verheyen, die toch de droomtrainer is van Hugo Broos, sportief directeur.

Gert Verheyen maakt trouwens meteen duidelijk waar het op staat. Hij wil kwaliteit in zijn kern en stuurt daarom nu al meteen vier spelers naar de B-kern. Daarbij horen ook Ibrahima Conte en Matthias Bossaerts, toch twee grote namen in de huidige kern van KV Oostende.

"Nieuwe coach Gert Verheyen voorziet geen plaats voor Matthias Bossaerts (21), Ibrahima Conte (27), Ibrahima Bah (19) en Hasan Ozkan (20). Zij beginnen bij de B- kern. Vooral de afwezigheid van die twee eerste is opvallend." Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Twee grote talenten

Verheyen stuurt op die manier twee grote talenten door. Conte leek het ooit te gaan maken bij Anderlecht, maar kende wel een serieuze terugval. Zijn potentieel heeft hij eigenlijk nooit kunnen waarmaken. Hetzelfde gelft trouwens voor Bossaerts. Die vertrok op z'n 16de als groot talent naar Manchester City. Hij kreeg een kans van KVO, maar kon die nooit grijpen.

Poll: Zal Verheyen een sterke ploeg bouwen aan de kust?

TAGS  I  KV Oostende  I  Bossaerts  I  Verheyen  I  Conte

zaterdag 20 juli 2024

vrijdag 19 juli 2024

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024