Domper op de feestvreugde: Missen Hazard en Mertens start van het WK?

Domper op de feestvreugde: Missen Hazard en Mertens start van het WK?
Maandag 11 juni 2018 - 23:00   I  

De Rode Duivels brachten maandagavond hun laatste klus vóór het WK tot een goed einde. De ploeg van Roberto Martinez haalde het met 4-1 van Costa Rica. Eden Hazard en Dries Mertens speelden een goede wedstrijd, maar moesten allebei wel met een blessure naar de kant.

Mertens verliet kort na de pauze, vlak na de 3-1 van Lukaku, het veld voor Michy Batshuayi. Aanvankelijk leek het een tactische wissel van Martinez, maar niet veel later werd duidelijk dat Mertens met pijn aan de heup sukkelde. De aanvaller van Napoli kreeg onmiddellijk een ice pack aangereikt.

Twintig minuten voor tijd moest ook Eden Hazard noodgedwongen naar de kant. Na een zoveelste flitsende aanval kreeg onze kapiten een flinke schop te verduren. Hazard vroeg meteen om zijn wissel en trok trekkebenend naar de kleedkamer.

Dat beide aanvallers één week voor de wedstrijd tegen Panama naar de kant moeten met blessures, is uiteraard geen goed nieuws. Missen ze de eerste groepswedstrijd in Rusland? Het is best mogelijk. Afwachten... En hopen dat de medische staf Hazard en Mertens klaarstoomt.

Poll: Zullen Hazard en Mertens op tijd fit geraken?

TAGS  I  Mertens  I  Hazard  I  Rode Duivels  I  Costa Rica

maandag 28 november 2022

zondag 27 november 2022

zaterdag 26 november 2022