'Club Brugge heeft gedroomde topdoelman zo goed als beet'

'Club Brugge heeft gedroomde topdoelman zo goed als beet'
Maandag 11 juni 2018 - 06:05   I  

Club Brugge heeft al drie transfers afgerond, maar daar kan nu wel eens snel een vierde aan worden toegevoegd. Het werd al heel snel duidelijk dat Club een nieuwe doelman zou gaan halen en ook een hele goede. Die topdoelman is nu op komst.

Het Laatste Nieuws weet dat Club Brugge zo goed als rond is met Karlo Letica, de jonge doelman van Hajduk Split. De interesse in de doelman was groot, maar volgens de krant is de keeper zelf overtuigd van Club Brugge.

"Komend seizoen kan hij zomaar in de Champions League aan de slag.Een beter argument is voor een jonge doelman moeilijk te vinden. Net als het feit dat hij met Ivan Leko en keeperstrainer Tomislav Rogic twee landgenoten terugvindt in Brugge. Onder hun hoede kan hij verder doorgroeien. En dus zijn onder meer de Italiaanse clubs die aan hem kwamen snuffelen eraan voor de moeite." Dat valt te lezen in Het Laatste Nieuws.

Een lange, maar dure vogel

Goedkoop is het toptalent van 21 (en 2m01) wel niet, al zou Club Brugge hem voor zo'n 3 miljoen plus bonussen kunnen losweken. "De verwachting is dat blauw-zwart Letica kan losweken voor zo'n 3 miljoen euro, al dan niet met bonussen en/of een percentage op de doorverkoop. En dan zullen de Bruggelingen eindelijk de versterking beet hebben die ze het meest noodzakelijk achten na het doelmannendrama van vorig seizoen."

Poll: Zal hij het keepersprobleem oplossen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Letica  I  Hajduk Split

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024