Messi ligt overhoop met Barça: ‘We hebben hem echt niet nodig!’

Messi ligt overhoop met Barça: ‘We hebben hem echt niet nodig!’
Zondag 10 juni 2018 - 12:12   I  

Terwijl Lionel Messi zich momenteel moet voorbereiden op het WK in Rusland met Argentinië, probeert FC Barcelona zijn kampioenenploeg te versterken. Het bestuur van de Catalaanse grootmacht wil enkele straffe transfer realiseren, maar verliest daarbij de jeugdige talenten niet uit het oog.

Zo zou Barcelona zijn oog laten vallen hebben op Frenkie de Jong, het 21-jarige toptalent van Ajax. In Camp Nou zijn ze ervan overtuigd dat de Nederlander een uitstekende, toekomstgerichte, aanwinst zou zijn voor de ploeg van Ernesto Valverde.

Onbegrip bij Messi

Lionel Messi is het met Barça eens dat de Jong een geweldige toekomst tegemoet kan gaan, maar de Argentijnse superster begrijpt niet dat zijn club momenteel voorrang geeft aan het dossier van de Ajax-speler.

Meer zelfs: volgens Don Balon ligt Messi overhoop met het Barça-bestuur. De aanvaller snapt niet dat zijn club geen werk maakt van de komst van wereldtoppers die ervoor kunnen zorgen dat Barcelona vanaf volgend seizoen opnieuw een rol van betekenis kan spelen in de Champions League.

Griezmann

Messi hoopt op de komst van iemand zoals Antoine Griezmann, maar het is voorlopig nog niet duidelijk of de ster van Atlético Madrid het Wanda Metropolitana-stadion zal inruilen voor Camp Nou.

Poll: Zou de Jong een goede aanwinst zijn voor Barcelona?

TAGS  I  Messi  I  de Jong  I  Ajax  I  Barcelona  I  Griezmann  I  Atlético Madrid

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024