'Barcelona verrast vriend en vijand en zet zinnen op deze Rode Duivel'

'Barcelona verrast vriend en vijand en zet zinnen op deze Rode Duivel'
Zondag 10 juni 2018 - 09:45   I  

De Rode Duivels bereiden zich momenteel voor op het WK in Rusland. Roberto Martinez tracht zijn manschappen zo scherp en zo fit mogelijk aan het toernooi te laten beginnen, maar ondertussen nemen de geruchten omtrent sommige van zijn spelers steeds meer toe.

Er is onduidelijkheid over de toekomst van Thibaut Courtois, Toby Alderweireld en Marouane Fellaini, maar er is nog een Rode Duivel die mogelijk voor een transfer staat: Koen Casteels. De doelman heeft een op persoonlijk vlak het beste seizoen uit zijn carrière achter de rug en plukt daar komende zomer mogelijk de vruchten van.

Eerder was er al sprake van interesse van de Engelse topclub Arsenal, maar nu zou ook het grote FC Barcelona wel wat zien in een samenwerking met Casteels. De 25-jarige goalie is in beeld als mogelijke vervanger van Jasper Cillessen, als die de club verlaat.

Positieve rapporten

Volgens Mundo Deportivo hebben de scouts van Barça tijdens het voorbije seizoen meermaals positieve rapporten over Casteels ingediend bij het bestuur. Naast Casteels zijn ook Timo Horn (25, FC Köln) en Jiri Pavlenka (26, Werder Bremen) in beeld bij de Catalaanse topclub.

Poll: Hoop jij dat Casteels naar Barcelona gaat?

TAGS  I  Casteels  I  Wolfsburg  I  Rode Duivels  I  Arsenal  I  Barcelona

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024