'Club Brugge wil 3,5 miljoen betalen voor vierde zomeraanwinst'

'Club Brugge wil 3,5 miljoen betalen voor vierde zomeraanwinst'
Zondag 10 juni 2018 - 09:14   I  

Het heeft even geduurd, maar ondertussen is Club Brugge aardig op dreef op de transfermarkt. CEO Vincent Mannaert rondde tot dusver al de komst van Mats Rits, Arnaut Groeneveld en Siebe Schrijvers af, maar de blauw-zwarte supporters mogen nog meer nieuwe namen verwachten.

Zoals je eerder al in dit artikel kon lezen zijn ook Deni Alar (Sturm Graz), Raphael Rossi (Boavista) en Marcos Senesi (San Lorenzo) in beeld bij de Belgische landskampioen. Hoe concreet de interesse voor het drietal is, is niet duidelijk. Eén ding is zeker: Mannaert en co zitten niet stil.

De manager van Club Brugge heeft overigens ook een oud dossier van onder het stof gehaald. Diverse Turkse media melden dat Club nu toch van plan zou zijn om opnieuw voor Matej Mitrovic te gaan.

Gat tussen vraag en aanbod

Blauw-zwart huurde de Kroatische verdediger tijdens de tweede helft van het voorbije seizoen. Mitrovic maakte een goede indruk, maar Club vond de aankoopoptie van 4,5 miljoen euro te prijzig. Nu hoopt Mannaert de speler los te weken voor een bedrag van om en bij de 3,5 miljoen. Besiktas wil meer, maar de onderhandelingen tussen beide partijen gaan verder.

 

Poll: Is Mitrovic dit bedrag waard?

TAGS  I  Mitrovic  I  Besiktas  I  Club Brugge

donderdag 30 maart 2023

woensdag 29 maart 2023

dinsdag 28 maart 2023