Anderlecht verwent trouwe fans met deze gratis oefenmatch

Anderlecht verwent trouwe fans met deze gratis oefenmatch
Vrijdag 08 juni 2018 - 16:38   I  

RSC Anderlecht hervat op 18 juni de trainingen. Hein Vanhaezebrouck zal zijn troepen vanaf dat moment klaarstomen met het oog op de competitiestart, een dikke maand later. In aanloop naar het nieuwe seizoen plant paars-wit alvast een interessante oefenmatch in.

Zo zal Anderlecht het op 21 juli opnemen tegen het Franse Stade Rennes. Dat maakte paars-wit bekend via zijn officiële kanalen. De wedstrijd is een toetje voor de trouwe fans, want de abonnees mogen de wedstrijd in het Constant Vanden Stockstadion gratis bijwonen.

"In de voorbereiding op het nieuwe seizoen spelen we op zaterdag 21/07 een oefenwedstrijd tegen Stade Rennais FC. We zullen het in het Constant Vanden Stockstadion opnemen tegen de ploeg die vorig seizoen eindigde op de vijfde plaats in de Franse Ligue 1. Zij kwalificeerden zich net als paars-wit voor de UEFA Europa League. De aftrap is voorzien om 18:00 uur", klinkt het op de webstek van Anderlecht.

Bodemprijzen

De abonnees mogen gratis binnen, de overige tickets zijn beschikbaar aan bodemprijzen. "Wil jij de spelers komen aanmoedigen?  Abonnees kunnen gratis komen kijken op vertoon van hun abonnement! De vrije ticketverkoop start 10 juli. Tickets voor volwassen zijn aan 10 euro, jongeren tot 18 jaar betalen slechts vijf euro", meldt paars-wit nog.

Poll: Ga jij naar deze wedstrijd kijken?

TAGS  I  Anderlecht  I  Rennes

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024