'Mourinho maakt zich zorgen en haalt concurrent voor Lukaku binnen'

'Mourinho maakt zich zorgen en haalt concurrent voor Lukaku binnen'
Vrijdag 08 juni 2018 - 10:00   I  

Manchester United toonde zich tot dusver al bedrijvig op de transfermarkt. De Engelse recordkampioen rekruteerde met Fred (Shakhtar Donetsk) en Diogo Dalot (FC Porto) al twee nieuwe spelers, maar de honger van trainer José Mourinho is nog niet gestild.

Volgens The Independent maakt Mourinho zich zorgen over zijn huidige aanvalslinie. Met Romelu Lukaku beschikt The Special One amper over één échte diepe spits, en dat is een probleem.

Spelers als Marcus Rashford, Anthony Martial en Alexis Sanchez kunnen wel als nummer negen fungeren, maar allen op een andere manier dan Lukaku. En daarom wil Mourinho er volgend seizoen een krachtige aanvaller bij als back-up voor de Rode Duivel.

Twee opties

De Portugese oefenmeester van Manchester United zou zijn oog laten vallen hebben op Marko Arnautovic (West Ham United) en Mario Mandzukic (Juventus). Twee interessante opties in de ogen van Mourinho, al is die van plan om nog even de kat uit de boom te kijken. Eén ding is zeker: Lukaku krijgt er straks een échte concurrent bij.

Poll: Zal Lukaku ook volgend seizoen eerste spits van Manchester United zijn?

TAGS  I  Manchester United  I  Mourinho  I  Lukaku  I  Mandzukic  I  Arnautovic

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024