Dit is de reden waarom Arsenal uit het niets vol voor Fellaini gaat

Dit is de reden waarom Arsenal uit het niets vol voor Fellaini gaat
Donderdag 07 juni 2018 - 21:15   I  

Ook Ajax is in de running maar Arsenal lijkt toch in polepositie te liggen voor de transfer van Marouane Fellaini. De boomlange middenvelder zal zijn contract bij Manchester United hoogstwaarschijnlijk niet verlengen en uit het niets kwam Arsenal op de proppen. José Mourinho wil Fellaini dolgraag behouden maar ziet zijn pion nu naar de rivaal overstappen.

Nieuwbakken coach Unai Emery wil Arsenal helemaal omvormen en weer een topclub maken van The Gunners. Voormalig Arsenal-verdediger Lee Dixon weet echter waarom Arsenal plotseling vol voor Fellaini gaat. “Omdat hij iets apart brengt. Ik weet nooit eigenlijk wat de beste positie is van Fellaini”, vertelt Dixon tegenover Sky Sports.

“Ik weet dat hij als aanvallende middenvelder kan spelen en ik heb hem ook al aan het werk gezien als een verdedigende middenvelder. Als spelers overkomen als een vrije transfer, dan is dat altijd speciaal. Zelfs als hij geen basis staat, kan je hem nog altijd inbrengen als wapen. Zeker als je op zoek bent naar een late goal. Je moet dan wel de speelstijl even aanpassen in functie van Fellaini.”

Goede versterking

“Ik ben er zeker van dat de Arsenal-spelers staan te popelen en willen weten welke nieuwelingen bij de club zullen komen. Of Fellaini daar bij hoort zal nog even afwachten zijn. Maar hij is zeker een speler die het systeem kan veranderen wanneer hij speelt, of dat nu in de basis is of vanaf de bank. De mensen zullen Fellaini zeker een goede aanwinst vinden”, besluit Dixon.

Poll: Is Arsenal een goede club voor Fellaini?

TAGS  I  Fellaini  I  Manchester United  I  Mourinho  I  Arsenal  I  Dixon

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024