‘Origi gaat volgend seizoen bij deze club aan de slag'

‘Origi gaat volgend seizoen bij deze club aan de slag'
Donderdag 07 juni 2018 - 20:30   I  

Waar ligt de toekomst van Divock Origi? De buitenspeler staat onder contract bij Liverpool maar werd afgelopen seizoen uitgeleend aan het Duitse Wolfsburg. Daar was de Rode Duivel op het einde een belangrijk figuur in de strijd tegen degradatie. Na play-offs wist Wolfsburg het behoud veilig te stellen.

Divock Origi kende in zijn totaliteit echter geen sterk seizoen. De aanvaller is dan ook niet opgeroepen door de Rode Duivels voor het Wereldkampioenschap in Rusland. Enkele clubs zouden in de rij staan om Origi een kans te geven, maar het ziet er naar uit dat de Limburger gewoon bij Liverpool zal blijven.

Goal meldt dat Jurgen Klopp Divock Origi en Harry Wilson komend seizoen een kans willen geven om zich te tonen tijdens de voorbereiding. De Rode Duivel zal alles moeten geven in de vriendschappelijke wedstrijden tussen 7 en 19 juli. Dan gaat Liverpool op tour naar de Verengde Staten en speelt het enkel matchen. Daniel Sturridge zal echter verkocht worden.

Rode Duivels

Divock Origi werd niet geslecteerd voor de Rode Duivels. Concurrent Christian Benteke zat verrassend wel bij de 28 namen maar is inmiddels ook al uit de boot gevallen. Origi kende een wisselend succes afgelopen seizoen bij Wolfsburg en kwam pas op het einde van het seizoen op stoom voor de Duitse club.

Poll: Moet Origi zijn kans bij Liverpool vol grijpen?

TAGS  I  Wolfsburg  I  Origi  I  Rode Duivel

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024