Dit is wat een topcoach zoals Mourinho écht denkt van de Rode Duivels

Dit is wat een topcoach zoals Mourinho écht denkt van de Rode Duivels
Donderdag 07 juni 2018 - 14:45   I  

De Rode Duivels hebben na de 3-0 overwinning tegen Egypte weer een beetje ademruimte gekregen. De ploeg van Roberto Martinez stoomt zich momenteel klaar voor het Wereldkampioenschap in Rusland en komt in de groepsfase ook de Engelse nationale ploeg tegen. José Mourinho heeft alvast een klaarduidelijke mening over de Rode Duivels.

De Portugese oefenmeester heeft een zeer lucratieve deal gesloten met de Russische tv-zender RT en zal actief zijn als analist voor het komende WK in Rusland. Voor amper vier dagen krijgt Mourinho 2 miljoen euro op zijn bankrekening bijgeschreven. Dat terzijde heeft de coach van Manchester United ook zijn voorspelling gegeven over de Rode Duivels.

Zo is José Mourinho ervan overtuigd dat Engeland groepswinnaar zal worden in Groep G. België eindigt tweede voor respectievelijk Panama en Tunesië. “Het is zéér moeilijk, en ik wil geen subjectieve beslissing nemen, maar ik kan niet anders. Ik wil dat mijn spelers gaan winnen. Maar langs de andere kant wil ik ook dat mijn spelers snel vakantie krijgen, dus dit is echt moeilijk.” In de volgende ronde komt volgens Mourinho België dan uit tegen Senegal.

Dat zal Romelu Lukaku niet graag horen, die onder de hoede van José Mourinho bij Manchester United zit. Ook Marouane Fellaini speelt nog bij The Mancunians maar staat op het punt andere oorden op te zoeken. Nu zou ook het Nederlandse Ajax zich hebben gemeld voor de boomlange middenvelder. (Foto: The Daily Mail)

Poll: Waar eindigt België in groep G volgens jou?

TAGS  I  Mourinho  I  WK  I  Engeland  I  Martinez  I  Rode Duivels

woensdag 17 augustus 2022

dinsdag 16 augustus 2022

maandag 15 augustus 2022