'Bod van 30 miljoen euro plus lucratief salaris voor Nainggolan'

'Bod van 30 miljoen euro plus lucratief salaris voor Nainggolan'
Donderdag 07 juni 2018 - 14:00   I  

Radja Nainggolan verteert momenteel zijn niet-selectie voor het Wereldkampioenschap in Rusland met een welverdiende vakantie. De veelbesproken middenvelder heeft er een sterk seizoen opzitten bij AS Roma en kan komende zomer ook een transfer gaan maken.

Zo kan de kuitenbijter in de Serie A naar Internazionale. Zijn ex-coach Luciano Spalletti is altijd een grote fan geweest van Il Ninja en zou Nainggolan graag bij Inter zien. De Italiaanse oefenmeester zou de voormalig Rode Duivel zelfs persoonlijk hebben gecontacteerd om hem te overtuigen de overstap naar Milaan te maken, zo meldt La Gazzetta dello Sport.

Bij Inter wacht een hem een belangrijke rol als spelverdeler achter aanvaller Mauro Icardi, die net als Nainggolan verrassend de selectie voor het WK niet haalde. Maar Inter is niet de enige kaper op de kust. Er ligt namelijk ook een lucratief aanbod uit China op tafel. Het Chinese Evergrande van coach Fabio Cannavaro heeft 30 miljoen euro geboden en heeft een jaarsalaris van 12 miljoen euro veil voor de middenvelder.

Drie keer zoveel dan in Rome

Dat Radja Nainggolan niet ongevoelig is voor geld en de financiële kant van voetbal werd al duidelijk tijdens de Telefacts-special met Gilles De Bilde. Daar vertelde de middenvelder niet voor een appel en een ei terug te willen keren naar België. Ook gaat Nainggolan eens graag veel geld uitgeven in Las Vegas. Of een lucratief avontuur in China hem kan overtuigen valt echter nog af te wachten.

Poll: Naar welke club moet Nainggolan?

TAGS  I  Nainggolan  I  China  I  Roma  I  Inter  I  Spalletti  I  Cannavaro  I  Evergrande

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024