Standard-voorzitter Venanzi komt met fantastisch nieuws over Edmilson

Standard-voorzitter Venanzi komt met fantastisch nieuws over Edmilson
Woensdag 06 juni 2018 - 20:55   I  

Standard-voorzitter Bruno Venanzi doet er alles aan om van Standard opnieuw een echte topploeg te maken. Met de bekerwinst en een tweede plaats nam Standard dit seizoen al een goede start, maar het mag altijd een beetje meer zijn.

Volgend seizoen wil Standard de titel en Michel Preud'homme moet daarvoor zorgen. Hij krijgt alvast de hulp van Mehdi Carcela. De sterkhouder van Standard blijft in Luik en moet Standard naar een hoger niveau tillen. Al kan hij dat niet alleen.

Dit seizoen kreeg hij veel hulp van Edmilson Junior en als het van Venanzi afhangt zal hij ook volgend seizoen nog te bewonderen zijn in Luik. "Laat het mij zo zeggen: iedereen bij Standard, dus ook Michel, wil Edmilson een extra jaar op de club houden", aldus Venanzi in Sport/Voetbalmagazine.

Sterkhouders moeten blijven

Het plan lijkt dus duidelijk: de sterkhouders moeten in Luik blijven. "Een speler als Edmilson houden, vergroot je kans om de titel te winnen. En een titel is goed voor een rechtstreekse plaatsing voor de poules van de Champions League. Soms moet je niet alleen kijken naar de marktwaarde van een speler - het is ook interessant om de sportieve meerwaarde in rekening te nemen. We zullen deze zomer hoe dan ook geen drie of vier sterkhouders verliezen."

Poll: Blijft Edmilson bij Standard?

TAGS  I  Standard  I  Edmilson  I  Venanzi  I  Carcela

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024