Sergio Ramos doet opmerkelijke uitspraken over blessures Salah en Karius

Sergio Ramos doet opmerkelijke uitspraken over blessures Salah en Karius
Woensdag 06 juni 2018 - 16:35   I  

Real Madrid won iets meer dan een week geleden de Champions League, maar de zege van de Madrileense topclub deed heel wat stof opwaaien. Zo eiste Sergio Ramos een hoofdrol op door Mohamed Salah stevig tegen de grond te werken waardoor de Egyptenaar niet verder kon. Nu kwam de verdediger van Real voor het eerst terug op het bewuste duel met de Liverpool-ster.

“O, mijn God, wat heeft men ongelofelijk veel aandacht geschonken aan dat duel met Salah”, steekt Ramos van wal in een gesprek met AS. “Ik wilde er aanvankelijk niet over praten omdat met alles wat ik zou zeggen toch zou uitvergroten.”

“Bij die bewuste fase zie je op de beelden dat Salah eerst mijn arm vastgrijpt, waardoor ik over hem val. Men zei dat ik Salah in een judogreep hield en dat hij daardoor een blessure opliep, maar hij raakte geblesseerd aan zijn andere arm.”

"Is Roberto Firmino verkouden door één van mijn zweetdruppels"

Ramos wilde ook nog iets kwijt over de botsing met Karius. Volgens de Duitse doelman speelde de beuk van Ramos een serieuze rol in de twee blunders die hij beging. “Hun keeper zegt dat hij gedesoriënteerd was na een botsing met mij. Straks zegt Roberto Firmino nog dat hij verkouden is doordat een zweetdruppel van mij op hem viel.”

Ondertussen had de sterkhouder van Real Madrid en de Spaanse nationale ploeg wel al contact met Salah. “Ik heb hem een berichtje gestuurd en het gaat vrij goed met hem. Als hij een injectie had gekregen gedurende de Champions League-finale, had hij misschien verder kunnen spelen.”

Poll: Was Ramos in fout?

TAGS  I  Ramos  I  Salah  I  Real Madrid  I  Liverpool

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024