Frank Raes schept duidelijkheid over zijn toekomst als commentator

Frank Raes schept duidelijkheid over zijn toekomst als commentator
Woensdag 06 juni 2018 - 06:58   I  

Frank Raes is al járen één van de bekendste commentators van het land. De VRT-man heeft af en toe moeite met sommige spelersnamen, maar ook op het WK in Rusland zal de inmiddels 64-jarige Raes opnieuw van de partij zijn. En mogelijk wordt dat ook meteen zijn laatste groot toernooi.

Wie weet horen we na dit wereldkampioenschap wel nooit meer de stem van Frank Raes bij een wedstrijd van de Rode Duivels... Eerlijk? Dat zou best wel vreemd zijn. Al maakt Raes zich geen zorgen... "Er is tegenwoordig zoveel voetbal op tv en er zijn zoveel voetbalcommentatoren. Dat dat wel zal loslopen", zegt de commenator in een gesprek met TeVe Blad.

"Rik De Saedeleer was in dat opzicht een écht icoon. Als er voetbal op tv kwam, hoorde je altíjd zijn stem." Horen we Raes nog terug op het volgende WK of is dit zijn laatste? "Ik word 65 en ben tegen dan pensioengerechtigd. Het zal dus niet van mij, maar van de zender afhangen of ik er nog bij ben", klinkt het nog ietwat mysterieus.

Finale voor Filip Joos

Het commentaar bij de finale van het aankomende WK, is straks sowieso van Filip Joos. Dat werd eerder al bekendgemaakt. "Filip en ik hebben dat drie jaar geleden afgesproken: ik de finale van het EK en hij die van het WK. Ik vind het logisch dat Filip nu de finale verslaat, ik heb er al zoveel gedaan", besluit Raes.

 

Poll: Moet Frank Raes nog doorgaan na het WK?

TAGS  I  Raes  I  VRT

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024