‘Manchester United rondt na komst Fred nieuwe recordtransfer af’

‘Manchester United rondt na komst Fred nieuwe recordtransfer af’
Dinsdag 05 juni 2018 - 23:20   I  

Manchester United is druk bezig om de selectie voor komend seizoen te versterken. De manschappen van José Mourinho willen komend seizoen weer meedoen voor de knikkers en hebben met de Braziliaan Fred al een eerste topaankoop gedaan. De tweede zal snel volgen en luistert naar een bekende naam: Sergej Milinkovic Savic.

De Servische middenvelder met een verleden bij RC Genk heeft in 122 wedstrijden 25 keer gescoord voor het Italiaanse Lazio. Volgens het Engelse The Metro wil Manchester United na de komst van de Braziliaan Fred meteen werk maken van de komst van Savic. José Mourinho zou een slordige 115 miljoen euro veil hebben voor de Servisch international, een clubrecord.

Voor Fred legde Manchester United ook al een ferm bedrag van 60 miljoen euro op tafel maar het lijkt dus nog lang niet klaar op de transfermarkt. De fans van the Mancunians werden ook helemaal wild nadat Savic de foto van de aankondiging van Fred likete op Instagram. Dat voedde uiteraard de geruchten dat the Red Devils de nieuwe superdeal snel wereldkundig zullen maken. (Foto Metro.uk)

Poll: Is Manchester United een goede club voor Milinkovic-Savic?

TAGS  I  Manchester United  I  Mourinho  I  Fred  I  Savic  I  Lazio

vrijdag 1 december 2023

donderdag 30 november 2023

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023