DONE DEAL: AA Gent vangt miljoenen voor sterkouder Mitrovic

DONE DEAL: AA Gent vangt miljoenen voor sterkouder Mitrovic
Dinsdag 05 juni 2018 - 12:17   I  

AA Gent heeft officieel afscheid genomen van Stefan Mitrovic. De verdediger trekt naar de Franse promovendus Strasbourg. Naar verluidt is een bedrag rond de drie miljoen met de transfer gemoeid.

Eerder kwam het nieuws al naar buiten dat Stefan Mitrovic naar Strasbourg zou vertrekken en nu wordt dat ook officieel bevestigt. De Serviër speelde in totaal 113 wedstijden voor AA Gent en was een belangrijke schakel voor de ploeg van Yves Vanderhaeghe. Naar verluidt vangt Gent enkele miljoenen met de transfer.

Gent neemt officieel afscheid

Mitrovic was geliefd bij de supporters omwille van zijn niet aflatende inzet en strijdersmentaliteit. Hij maakte er ook een mooie gewoonte van om na quasi elke wedstrijd zijn shirt weg te geven aan de fans. Een van Mitro's mooiste momenten was toen hij onze club als kapitein kon vertegenwoordigen op Wembley bij de prachtige kwalificatie tegen Tottenham. Wedstrijden die hij zelf eigenhandig mee had afgedwongen.
 
Hij was immers de man die in de laatste minuten tegen Konyaspor de pass verstuurde waarna Kalifa Coulibaly de goal van de kwalificatie onhoudbaar tegen de netten joeg. tefan werd het voorbije seizoen spijtig genoeg ook geplaagd door een enkelblessure die hem voor langere tijd van het veld hield en waardoor hij ook het WK in Rusland met Servië miste. Zijn succesvolle revalidatie na zijn kijkoperatie verzekert hem nu van een mooie transfer naar de Ligue 1 bij RC Strasbourg. Zo staat te lezen op de officiële website van AA Gent.

Poll: Heeft AA Gent een goede zaak gedaan met de transfer van Mitrovic?

TAGS  I  AA Gent  I  Strasbourg

maandag 26 september 2022

zondag 25 september 2022

zaterdag 24 september 2022

vrijdag 23 september 2022