'Club Brugge maakt werk van deze peperdure en onmogelijke toptransfer'

'Club Brugge maakt werk van deze peperdure en onmogelijke toptransfer'
Dinsdag 05 juni 2018 - 06:15   I  

Mats Rits werd vorige week de eerste zomeraanwinst van Club Brugge, maar de Belgische landskampioen aast op meer versterkingen. Niet alleen Siebe Schrijvers (KRC Genk), maar ook doelman Karlo Letica (Hajduk Split) is nadrukkelijk in beeld bij blauw-zwart.

Al lijkt dat wel een erg moeilijk dossier te gaan worden. De interesse in de doelman is groot en zijn huidige club, Hajduk Splits, hoopt haar graantje mee te pikken. Een erg duur graantje, want de Kroaten willen maar liefst 6 miljoen euro voor de doelman.

Een peperdure doelman dus en dan moet Club Brugge nog hopen dat de andere ploegen niet met geld gaan beginnen zwaaien. 'Als blauw-zwart de Kroaat wil binnenhalen, zal het er wellicht zijn inkomende recordtransfer van moeten maken én tegelijk hopen dat Italiaanse clubs als Napoli en Fiorentina - die ook geïnteresseerd zijn - niet aan een opbod beginnen.'

Straffe transfer

Voorlopig heeft Club Brugge de komst van Letica nog niet opgegeven, maar moeilijk wordt het uiteraard wel. Club bewandelt nog andere paden, want het beseft dat de Kroatische doelman een peperdure en onmogelijke transfer kan gaan worden.

Poll: Kan Club Brugge Letica naar Jan Breydel halen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Hajduk Split  I  Letica

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024