'Real Madrid ziet Ronaldo én Bale vertrekken, maar haalt per direct deze toppers'

'Real Madrid ziet Ronaldo én Bale vertrekken, maar haalt per direct deze toppers'
Zondag 03 juni 2018 - 21:55   I  

Gareth Bale kon afgelopen seizoen niet altijd op een basisplaats rekenen bij Real Madrid. Mede door blessureleed is de Welshman naar de achtergrond verdwenen bij de Koninklijke. Bale besliste de Champions League-finale tegen Liverpool en liet zijn grote klasse alsnog zien. Toch zal Bale vertrekken uit de Spaanse hoofdstad.

Ook Cristiano Ronaldo liet na de finale merken dat hij denkt aan een vertrek. "Ik heb een mooie tijd beleefd in Madrid. Binnen enkele dagen zal ik de fans een antwoord geven. De fans die al die tijd aan mijn zijde hebben gestaan. We hebben geschiedenis geschreven en we gaan daar nu van genieten", aldus Ronaldo aan BEin Sports meteen na de finale.

Real Madrid mag dus rekening houden met een vertrek van beide heren en dat doen ze in de Spaanse hoofdstad ook. Zo zou Florentino Perez nu al twee vervangers in gedachten hebben, namelijk Moh Salah en Eden Hazard. Beide spelers maken momenteel het mooie weer in de Premier League en zouden dat volgend seizoen ook mogen doen in de Primera Division. Dat weet Don Balon

Poll: Zijn Salah en Hazard beter dan Bale en Ronaldo?

TAGS  I  Real Madrid  I  Ronaldo  I  Bale  I  Hazard  I  Chelsea  I  Salah  I  Liverpool

woensdag 10 augustus 2022

dinsdag 9 augustus 2022

maandag 8 augustus 2022

zondag 7 augustus 2022