Bayern-ster op weg naar Manchester United: “Interessant en aantrekkelijk”

Bayern-ster op weg naar Manchester United: “Interessant en aantrekkelijk”
Zondag 03 juni 2018 - 11:50   I  

Bayern München gaat een moeilijke zomer tegemoet. De Duitse topclub won afgelopen seizoen wéér de competitie in eigen land maar ziet waarschijnlijk enkele sterspelers vertrekken. Eerder liet topspits Robert Lewandowski al weten een nieuwe uitdaging aan te willen gaan en nu komt ook Thomas Müller met hetzelfde nieuws op de proppen.

“Een andere uitdaging zou zeker interessant en aantrekkelijk zijn. Als de situatie verandert, kan er veel gebeuren”, vertelt de Duitse aanvaller in een gesprek met Die Welt. “Het is heel moeilijk om van Bayern los te komen. Je speelt ieder jaar om de Duitse titel en de club heeft nog altijd heel veel potentie. Het speelt op dit moment niet door mijn hoofd om bij Bayern te vertrekken."

Manchester United oogt al een tijdje op Müller en wil de aanvaller gerust een nieuwe uitdaging aanbieden. De ster van Bayern München speelt al heel zijn leven voor de club en heeft nog een contract tot 2021. Inmiddels heeft de negentigvoudig Duits international al 440 wedstrijden op de teller staan bij de Beierse club.

Poll: Moet Thomas Müller naar Manchester United trekken?

TAGS  I  Bayern Munchen  I  Muller  I  Manchester United

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024