Transfermarkt LIVE: Anderlecht koopt Gent leeg, miljoenentransfer voor Standard

Transfermarkt LIVE: Anderlecht koopt Gent leeg, miljoenentransfer voor Standard
Zondag 03 juni 2018 - 23:15   I  

Op clubniveau behoort het seizoen 2017-2018 tot het verleden. Straks volgt er nog het WK, maar heel wat Belgische ploegen wachten het eindtoernooi in Rusland niet af om al enkele transfers te regelen. De Belgische clubs maken dezer dagen al werk van de nodige versterkingen voor volgend seizoen. Bij Voetbal24 zit je op de eerste rij om als eerste op de hoogte te zijn van alle 'done deals' en geruchten.

* De interesse uit Italië is groot in Razvan Marin, want niet enkel AS Roma komt aankloppen voor de Roemeen. Zo weten Italiaanse media dat ook Lazio nu zou hengelen naar zijn diensten. Daar zou ex-Genkie Milinkovic-Savic gaan vertrekken en de Italianen zien in Marin de ideale opvolger. De bedragen die circuleren zijn erg hoog. Zo zou AS Roma eerder al 10 miljoen hebben geboden.
 
*  Volgens Turkse media is Besiktas geïnteresseerd om Bryan Ruiz binnen te halen. Ook Belgische ploegen mogen dromen en het zou overigens niet de eerste keer zijn dat Ruiz mag dromen van een terugkeer naar de Jupiler Pro League. In het verleden werden Standard, Anderlecht én AA Gent al gelinkt aan een transfer.
 
* Mitrovic is niet de enige speler die Anderlecht van AA Gent zou kunnen gebruiken. Zo weet iedereen dat Hein Vanhaezebrouck dol is op Thomas Foket. Eerder lekte al uit dat Anderlecht belangstelling had in Foket. Een transfer in januari ging niet door, maar dat wil niet zeggen dat uitstel ook afstel is. Wellicht keert Anderlecht terug voor de speler uit Dilbeek.
 
* Liverpool leek even de derde toptransfer voor komend seizoen te finaliseren met Nabil Fékir. Maar de zaakwaarnemer van de Franse middenvelder heeft dit ontkracht. Er wordt wel nog steeds verwacht dat er 60 tot 70 miljoen euro op tafel zal worden gelegd voor Fékir.
 
* Het 18-jarige toptalent Othman Boussaid van SK Lierse heeft verrassend een voorstel van Manchester City afgewezen. De aanvallende middenvelder heeft een principeakkoord met FC Utrecht bereikt dat na Yassin Nasser en Mehdi Lehaire een derde speler van Lierse zal overnemen.
 
* Xian Emmers klopt op de deur voor eerste elftalvoetbal. Het supertalent maakt veel indruk bij de beloften van Inter en verschillende Italiaanse clubs willen de jeugdinternational een kans geven. Chievo Verona is de laatste club die aan het lijstje wordt toegevoegd.
 
* Anderlecht kan zich eindelijk verlossen van Stephane Badji. Anderlecht en het Turkse Bursaspor zitten in vergevorderde onderhandelingen. De Senegalees staat al een tijdje op het punt te vertrekken bij paars-wit.
 
* De 30-jarige Mobido Maïga kan volgend te zien zijn de Belgische velden. Anderlecht ziet in de ervaren international namelijk dé aanvalsleider voor komend seizoen. Maïga is een vrije speler.
 
* Real Betis heeft enkele spelers van de JPL hoog op het lijstje staan. Sander Berge staat echter voor Leander Dendoncker. Beide spelers hebben ook verschillende opties. Zo kan Dendoncker naar Engeland en geniet Berge van interesse van onder meer Valencia, Villarreal en Arsenal.
 
* Youri Tielemans kan plots een absolute toptransfer maken. De middenvelder kent een moeizaam seizoen bij het Franse AS Monaco maar zowel Milan als landskampioen Juventus zijn geïnteresseerd in Tielemans.
 
* FC Köln moeit zich in de strijd om Joseph Paintsil. RC Genk zou het slagvaardigst zijn en al onderhandelen over de Ghanees maar de Duitse club wil de aanvaller alsnog wegsnoepen voor de ogen van de Belgische topclubs.

Club Brugge heeft nog niet officieel gecommuniceerd over de toekomst van Matej Mitrovic, maar de verdediger zelf deed dat wel. Hij bevestigde volgens Star dat hij opnieuw speler is van Besiktas en daar ook volgend seizoen zal spelen. 

* Het Franse L'Equipe weet dat Anderlecht een bod van 2 miljoen heeft geplaatst op Stefan Mitrovic van AA Gent. De Servische verdediger zag een transfer naar Saint-Etienne nog afspringen door een blessure en werkt momenteel hard aan zijn terugkeer. Ook een WK-selectie zag de verdediger zo aan zijn neus voorbijgaan.

* RC Genk kan miljoenen opstrijken aan de transfer van Nikolaos Karelis. Griekse topclub Olympiakos lonkt naar de aanvaller, die dit seizoen toch vooral tweede viool speelde bij de Limburgers. Ook PAOK zou geïnteresseerd zijn.

* Toby Alderweireld heeft zich uitgelaten over een mogelijke transfer naar Beerschot of Wilrijk. “Zeg nooit nooit”, laat de Rode Duivel optekenen. “En dat geldt ook voor een Belgische topclub.” Een transfer zal niet in de nabije toekomst plaatsvinden maar het kan dus goed zijn dat Alderweireld ooit te zien is op de Belgische velden.

* De Poolse topspits Robert Lewandowski staat voor een zéér verrassende transfer. Juventus wil de Argentijnse aanvaller Gonzalo Higuain lozen en gaat vol voor Lewa. Eerder liet de goaltjesdief al weten dat hij toe is aan nieuwe uitdaging.

* Kevin Mirallas wordt overal aan de kant geschoven. Nu wil Everton de Rode Duivel in een ruildeal betrekken. Omar El Elabdellaoui van Olympiakos moet de omgeweerkde weg bewandelen. Of de Griekse topclub wel wil meewerken aan de deal is nog maar de vraag. Mirallas flopte afgelopen seizoen bij Olympiakos.

* Liverpool zal één van de dagen de transfer van Nabil Fékir bekend maken. Na het aantrekken van Fabinho van AS Monaco voor 45 miljoen euro zal de Engelse club nu 60 tot 70 miljoen euro op tafel leggen.

* Naar verluidt heeft Inter Milan een bod uitgebracht op Mousa Dembélé. Het gaat echter over een belachelijk laag bedrag van tien miljoen euro dat Tottenham dan ook naar de prullenbak zal verwijzen. Ook enkel andere Italiaanse clubs houden de situatie van de Rode Duivel in de gaten.

* Gareth Bale verlaat Real Madrid voor Manchester United. Het bestuur van The Red Devils wil voldoen aan de eisen van de Koninklijke en legt 97 miljoen euro op tafel. Ook zal de Welshman een monsterlijke 500.000 euro per week opstrijken in Manchester.

Poll: Wie gaat aan de haal met de beste transfers komende zomer?

TAGS  I  KV Mechelen  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Beerschot Wilrijk  I  AA Gent  I  RC Genk  I  Standard  I  KV Oostende

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024