'Antoine Griezmann hakt erg belangrijke knoop door over transfer'

'Antoine Griezmann hakt erg belangrijke knoop door over transfer'
Zaterdag 02 juni 2018 - 13:15   I  

Antoine Griezmann flirt al geruime tijd met Barcelona, maar voorlopig kwam er nog geen groen licht. Atlético zelf is niet meteen van plan om Griezmann te laten gaan en ook de speler zelf twijfelt over zijn eigen toekomst.

Volgens Don Balon wil Antoine Griezmann, die gisteren met Frankrijk nog indruk maakte tegen Italië, zijn beslissing voor de start van het WK. Dat betekent dat hij nog een tweetal weken heeft om te beslissen of hij Atlético inruilt voor een nieuwe ploeg of niet.

Dat betekent dan weer niet dat Griezmann die keuze al zal bekendmaken. Hij lijkt zich vooral te willen focussen op het WK en dat lukt beter als hij geen muizenissen in zijn hoofd heeft. Voor het WK neemt hij zijn beslissing dus, maar pas na het WK zal hij die beslissing pas bekendmaken.

Veel interesse

Zijn sterke prestaties bij Atlético hebben er natuurlijk voor gezorgd dat hij erg gegeerd is. Zo lijken vooral Barcelona en Manchester United zich te willen versterken met de Fransman. Al is het nog lang niet zeker dat hij Atlético Madrid zal verlaten. Dat leek lange tijd zijn plan, maar de laatste maanden leek hij zijn kar stilaan maar zeker te keren.

Poll: Verlaat hij Atlético?

TAGS  I  Griezmann  I  Atlético Madrid  I  Barcelona  I  Manchester United

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024