Zo denkt Defour na degradatie over transfer naar KV Mechelen

Zo denkt Defour na degradatie over transfer naar KV Mechelen
Vrijdag 01 juni 2018 - 09:45   I  

Steven Defour naar KV Mechelen? Achter de Kazerne dromen ze nu al van een hereniging met hun gewezen jeugdproduct. De 30-jarige middenvelder van Burnley maakte er nooit een geheim van dat hij op een dag opnieuw het shirt van KV wil aantrekken, maar hoe denkt hij over een transfer na de recente degradatie van 'zijn' ploeg?

"Ja, dat was best zwaar", blikt Defour met pijn in het hart terug op de degradatie van Malinwa. "De laatste wedstrijd was ik nerveus, maar KV is intussen weer in beweging", merkt de gestopte Rode Duivel verder nog op in Het Laatste Nieuws.

"Financieel zit het goed, het stadion is afbetaald. Ik zie ze niet in de problemen komen en snel weer promoveren. Of ik er ook in 1B mijn carrière wil afsluiten? (grijnst) Zal van mijn leeftijd afhangen", verklapt Defour.

"Drie of vier jaar in Premier League"

Allereerst ligt zijn focus op Burnley. "Ik heb zeker nog een paar jaar in de Premier League in me zitten. Drie of vier zelfs. Ik vind het een leuke competitie die me vrij goed ligt ook. Ik heb bij Burnley nog één jaar met optie. We zien wel."

Poll: Denk jij dat Defour ooit bij KV Mechelen zal spelen?

TAGS  I  Defour  I  Burnley  I  KV Mechelen  I  Anderlecht

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024