Radja Nainggolan heeft geniale 'oplossing' gevonden voor overspel

Radja Nainggolan heeft geniale 'oplossing' gevonden voor overspel
Donderdag 31 mei 2018 - 23:50   I  

Voetballers hebben een leven waar velen alleen maar van kunnen dromen. Geld, luxe, vrouwen,... Het ligt maar voor het grijpen. Al moet je daar als jonge voetballer ook mee kunnen omgaan. Sommige voetballers schermen er zich eerder van af, terwijl andere voetballers er volop van proberen te genieten. Tot die tweede categorie behoort Radja Nainggolan.

Nainggolan sprak in Gert Late Night bij James Cooke over het succes en voornamelijk over het succes bij de vrouwen. Er zijn wel degelijk vrouwen die iets proberen te ondernemen bij Nainggolan en die zijn ook niet altijd even subtiel. Je zal Radja Nainggolan niet snel horen zeggen dat hij heilig is, maar hij heeft wel een eventuele oplossing klaar voor moest hij eens een scheve schaats rijden.

“Ja, ze slappen het gewoon in uw face hé. Het is soms moeilijk om nee te zeggen. Nu ik getrouwd ben? Ik ga niet zeggen dat ik een engel ben. Het belangrijkste is dat er gewoon niks mag uitkomen. Tegen mijn vrouw zeggen? Dat wordt genegeerd tot de dood. Ga maar eens uit en er staan ineens vijf vrouwen rond u. Wat doe je dan?” (via Het Nieuwsblad)

Poll: Zou jij graag leven als een profvoetballer?

TAGS  I  Nainggolan  I  WK  I  Rode Duivels

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023

maandag 27 november 2023

zondag 26 november 2023