Het gaat plots snel bij Real: “Ronaldo wil weer onder Mourinho spelen”

Het gaat plots snel bij Real: “Ronaldo wil weer onder Mourinho spelen”
Donderdag 31 mei 2018 - 16:45   I  

Zinédine Zidane heeft in zijn eerste drie seizoenen met Real Madrid telkens de Champions League gewonnen. Het kwam dan ook uit de lucht gevallen dat de Franse oefenmeester plots zijn vertrek aankondigde bij De Koninklijke. Het ziet er ook naar uit dat dit voor de club grote gevolgen zal hebben voor enkele spelers.

Zo wordt de naam van Cristiano Ronaldo uiteraard veelvuldig genoemd bij een vertrek. Zidane en Ronaldo hadden een goede band en de Portugees hintte na de Champions League-finale al naar een vertrek. Fabio Capello was in het verleden tot twee keer toe coach van Real Madrid en weet het zeker: Ronaldo wil naar Manchester United.

“Ik denk dat Cristiano Ronaldo terug wil naar Manchester, om te spelen voor United onder zijn landgenoot Mourinho”, laat de Italiaanse topcoach weten tegenover Sky Sport 24. Real Madrid kan altijd José Mourinho terug naar de club halen maar die kans zit er echter niet in. Het ziet er naar uit dat Real Madrid komende zomer alles uit de kast zal moeten halen om de dominantie in Europa te kunnen verder zetten.

Guti is de eerste naam die alvast wordt genoemd als opvolger voor Zizou. “Pérez kan Guti nu aanstellen. Hij wil laten zien dat hij radicale beslissingen kan nemen, zoals hij drie jaar geleden heeft gedaan met Zidane", aldus Fabio Capello.

Poll: Zal Ronaldo Real Madrid ook verlaten na het vertrek van Zidane?

TAGS  I  Ronaldo  I  Capello  I  Zidane  I  Real Madrid  I  Manchester United  I  Mourinho

zaterdag 28 januari 2023

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023

woensdag 25 januari 2023