'Transfer Cristiano Ronaldo in stroomversnelling door vertrek Zidane'

'Transfer Cristiano Ronaldo in stroomversnelling door vertrek Zidane'
Donderdag 31 mei 2018 - 15:10   I  

Ronaldo wakkerde de geruchtenmolen weer wat aan door na de finale van de Champions League mist te spuien over zijn toekomst. De Portugese stervoetballer heeft alles gewonnen wat er te winnen valt bij Real Madrid en een vertrek zou dan ook niet echt onlogisch zijn. Nu ook Zidane de deur achter zich dichttrekt kan Ronaldo snel volgen.

Zidane wist het beste in de Portugees naar boven te halen. Hij gunde Ronaldo regelmatig rust, waardoor die kon schitteren in de Champions League. Real Madrid zal nu wellicht serieus gaan veranderen, want de hand van Zidane was echt wel duidelijk merkbaar. 

Zo drong voorzitter Florentino Perez aan op de komst van enkele nieuwe sterren, maar wou Zidane heeft liever doen met de gevestigde waarden. Zo bleef hij geloven in Karim Benzema, ook als het minder ging. Nu Zidane vertrekt zullen enkele spelers moeten vrezen voor hun plaats.

Ronaldo speelt altijd

Ronaldo zal uiteraard niet snel moeten vrezen voor zijn plek, maar het vertrek van Zidane kan er wel voor zorgen dat hij opstapt bij Real Madrid. Als de ploeg drastisch zal veranderen kan ook hij andere oorden opzoeken. Het geld dat vrijkomt door zijn transfer kan de nieuwe coach dan weer gaan gebruiken om een nieuw sterrenelftal samen te stellen. Dit Real Madrid heeft, zoals Zidane vandaag nog aangaf op de persconferentie, nood aan een nieuw discours en dan zou een transfer van Ronaldo die veranderingen op gang kunnen trekken.

Poll: Vertrekt Ronaldo nu ook?

TAGS  I  Real Madrid  I  Zidane  I  Ronaldo

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024