'Grote vraagtekens bij toekomst Divock Origi na mislopen WK'

'Grote vraagtekens bij toekomst Divock Origi na mislopen WK'
Donderdag 31 mei 2018 - 12:40   I  

We zouden het bijna vergeten, maar naast Radja Nainggolan missen nog enkele Rode Duivels het WK. Zo werd Divock Origi niet gekozen door Roberto Martinez. Origi kende geen al te best seizoen bij een kwakkelend Wolfsburg en mist zo dus het vliegtuig naar Rusland.

Divock Origi kende, net als Wolsfburg, een erg matig seizoen. Hij scoorde maar 7 keer en kon zich zo dus niet in de kijker spelen van Liverpool, zijn moederclub. Origi keert nu ook terug naar Liverpool, maar waar zijn toekomst ligt is nog niet geweten. Na zo een matig seizoen en zo een geweldig seizoen van Liverpool (en Firminho) lijkt een nieuwe kans bij Liverpool moeilijk te gaan worden.

Al denkt Goal dat Origi wel degelijk een kans zal krijgen van Klopp om zich opnieuw te bewijzen. Het speelschema van Liverpool zit ongetwijfeld opnieuw vol volgend seizoen en dan is een extra spits geen overbodige luxe. Als Origi zich in de voorbereiding in de kijker kan spelen, dan kan hij het seizoen misschien wel afwerken bij Liverpool. Aangezien Origi niet meegaat naar Rusland kan hij zich sneller tonen in Liverpool, al had een goede prestatie op het WK wellicht meer ogen geopend.

Poll: Is hij klaar voor een nieuw avontuur bij Liverpool?

TAGS  I  Origi  I  Liverpool  I  Wolfsburg

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024