Vrouw van Martinez geeft meer uitleg over problemen met Radja Nainggolan

Vrouw van Martinez geeft meer uitleg over problemen met Radja Nainggolan
Dinsdag 29 mei 2018 - 22:40   I  

Vorige week stond het hele land in rep en roer omdat Radja Nainggolan geen deel uitmaakte van de (voorlopige) WK-selectie van Roberto Martinez. De bondscoach van de Rode Duivels passeerde 'Il Ninja' om de gekende redenen.

In een gesprek met Humo vertelt de vrouw van de bondscoach, Beth Thompson, over haar man en de visie van de Spanjaard. Daarbij heeft ze het ook over de gezonde levensstijl van haar man en over het feit dat Martinez verwacht dat sporters hun lichaam met het nodige respect behandelen.

Hij heeft een gezonde levensstijl. Tegen roken en drinken heeft hij zich altijd afgezet. Het enige glas alcohol dat Roberto ooit gedronken heeft, was op onze trouw. Hij was nadien niet meer in staat om te speechen (lacht). Hij is dan ook van mening dat je als sporter zorg moet dragen voor je lichaam, want dat is het instrument waarmee je je brood verdient", aldus Thompson. Iets wat Radja Nainggolan dus niet doet en een van de redenen waarom Martinez een probleem heeft met de middenvelder van AS Roma. 

Poll: Is het normaal dat Martinez een probleem maakt van het rookgedrag van Nainggolan?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Nainggolan  I  Martinez

dinsdag 29 november 2022

maandag 28 november 2022

zondag 27 november 2022