Dit wordt na Imke Courtois de nieuwe vrouwelijke analist bij VRT

Dit wordt na Imke Courtois de nieuwe vrouwelijke analist bij VRT
Dinsdag 29 mei 2018 - 19:28   I  

Ben jij fan van de analyses van Imke Courtois? Ja? Wel, dan hebben we goed nieuws voor jou. Tijdens het WK pakt de VRT immers uit met een kersverse vrouwelijke analist.

Tijdens het aankomende WK in Rusland maakt Red Flame Heleen Jaques immers voor het eerst haar opwachting als analist. De VRT contracteerde de 30-jarige Jaques en zij wordt na Imke Courtois - ondertussen al een vertrouwd gezicht op het scherm - de tweede vrouwelijke analist bij de openbare omroep.

"In een poging het testosterongehalte in de studio te temperen pakt Sporza tijdens het wereldkampioenschap voetbal uit met een geheim wapen. Red Flame Heleen Jaques (30) wordt na Imke Courtois de tweede vrouwelijke voetbalanalist in loondienst van de VRT", zo meldt De Morgen.

Jaques speelde de voorbije jaren bij Club Brugge en Anderlecht, telt ondertussen 84 caps voor de Red Flames en is dezer dagen uitdrukkelijk in beeld bij het Italiaanse Fiorentina. "Ze maakt indruk met haar kopkracht en haar positiespel, maar wordt nog het meest geroemd om haar uitzonderlijk tactisch inzicht", klinkt het nog bij De Morgen.

Poll: Moeten er meer vrouwelijke analisten zijn?

TAGS  I  Jaques  I  Red Flames  I  WK  I  VRT  I  Courtois

donderdag 7 december 2023

woensdag 6 december 2023

dinsdag 5 december 2023

maandag 4 december 2023

zondag 3 december 2023