'Deze Belgische topclub gaat vol voor Landry Dimata'

'Deze Belgische topclub gaat vol voor Landry Dimata'
Dinsdag 29 mei 2018 - 09:00   I  

Landry Dimata heeft net zijn eerste seizoen bij VfL Wolfsburg achter de rug, maar een groot succes werd dat niet. De jonge Belg kon zich nog niet helemaal doorzetten bij de Duitse eersteklasser en het is zelfs niet duidelijk of Dimata volgend seizoen wel nog in de Bundesliga zal spelen.

Volgens Wolfsburger Nachrichten bestaat er een kans dat Dimata straks andere oorden opzoekt. Het Duitse medium meldt dat Anderlecht nog steeds nadrukkelijk aan de mouw van Dimata trekt en van plan is om vol voor de spits te gaan. Of paars-wit de gewezen spits van KV Oostende wil huren of definitief wil aankopen is niet duidelijk, maar wellicht zal het dat eerste zijn.

Marc Coucke liet zich eerder al ontvallen dat hij Dimata maar wat graag naar het Constant Vanden Stockstadion zou halen. Het is een publiek geheim dat Coucke en sportief manager Luc Devroe een boontje hebben voor Dimata, met wie ze bij KVO nog samenwerkten.

Andere Belgische topclubs

Eerder werd Dimata ook al in verband gebracht met een overstap naar AA Gent en Club Brugge, maar die twee clubs lijken zich momenteel op andere dossiers te richten. Een terugkeer naar Standard, waar hij de jeugdreeksen doorliep, is geen optie voor Dimata.

Poll: Hoop jij dat Anderlecht Dimata haalt?

TAGS  I  Dimata  I  Coucke  I  Wolfsburg  I  KV Oostende  I  Anderlecht  I  Standard  I  AA Gent  I  Club Brugge

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024