Messi eist deze 2 toppers bij Barça: 'Met hen winnen we Champions League'

Messi eist deze 2 toppers bij Barça: 'Met hen winnen we Champions League'
Maandag 28 mei 2018 - 18:28   I  

FC Barcelona kroonde zich dit seizoen tot kampioen van Spanje, maar er zit sterspeler Lionel Messi toch iets dwars. Het zint de Argentijn helemaal niet dat grote rivaal Real Madrid al voor de derde opeenvolgende keer met de Champions League aan de haal kon gaan. Een probleem dat dringend moet worden aangepakt...

Zo heeft Messi aan het bestuur van Barcelona te kennen gegeven dat de huidige kern nood heeft aan een kwaliteitsinjectie. De Argentijnse ster weet ook al precies op welke posities zijn ploeg versterking heeft en welke spelers daarvoor in aanmerking. Messi speelde zijn verlanglijstje door, en op dat verlanglijstje prijken twee grote namen.

Antoine Griezmann moet de eerste serieuze versterking van Barcelona worden. De Franse aanvaller staat momenteel nog onder contract bij Atlético Madrid, maar aast op een transfer. Barça zou al geprobeerd hebben om Grizou los te weken bij Atlético, voorlopig zonder resultaat. Messi weet het evenwel zeker: Griezmann is de aanvaller die Barcelona nodig heeft.

Ook nog een rechtsachter

Verder is Messi van mening dat Barcelona ook een rechtsback nodig heeft. Voor die positie komt volgens hem Joshua Kimmich in aanmerking. De Duitser van Bayern München werd omgeschoold tot een offensieve rechtsachter en wordt wereldwijd geroemd voor zijn goede prestaties. Messi hoopt hem na het WK in Camp Nou te zien. Als Barcelona erin slaagt om Griezmann én Kimmich te halen, dan zou Messi het leven weer wat beter zien zitten. "Met hen kunnen we de Champions League spelen", zou hij aan het Barça-bestuur laten weten hebben.

Poll: Speelt Griezmann volgend seizoen bij Barcelona?

TAGS  I  Messi  I  Kimmich  I  Bayern München  I  Barcelona  I  Griezmann  I  Atlético

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024