Vlak na blunders Karius: 'Deze topdoelman is op weg naar Liverpool'

Vlak na blunders Karius: 'Deze topdoelman is op weg naar Liverpool'
Zondag 27 mei 2018 - 10:05   I  

Het is misschien hét understatement van de dag, maar Loris Karius maakte zaterdagavond geen goede beurt in de Champions League. De doelman lag met twee blunders aan de basis van de pijnlijke aftocht voor Liverpool en derde opeenvolgende eindzege van Real Madrid. Het zou overigens best kunnen dat Karius zijn laatste wedstrijd voor Liverpool heeft gespeeld...

Heel wat analisten gaven doorheen het seizoen al te kennen dat ze Karius niet goed genoeg vinden voor de absolute top. Na afloop van de Champions League-finale weerklonk die conclusie nog veel luider, nu ook bij de supporters van Liverpool.

Als we de laatste geruchten mogen geloven, is er ondertussen al een nieuwe topdoelman op weg naar Anfield Road. Zo zou de excentrieke topmakelaar Mino Raiola van plan zijn om Gianluigi Donnarumma naar Liverpool te loodsen. Dat meldt het Italiaanse Tuttosport. Volgens Raiola zou 40 miljoen euro voldoende moeten zijn om Donnarumma, nog steeds maar 19 jaar oud, weg te halen bij AC Milan.

Wat met Mignolet?

Hoewel Liverpool met Simon Mignolet over een ervaren doelman beschikt, is het niet duidelijk of Jürgen Klopp van plan is om terug te grijpen naar de Belg. Het is goed mogelijk dat niet alleen Karius, maar ook Mignolet komende zomer andere oorden opzoekt.

Poll: Zou Donnarumma een goede doelman zijn voor Liverpool?

TAGS  I  Mignolet  I  Karius  I  Donnarumma  I  Liverpool  I  AC Milan

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024