Klopp heeft opmerkelijke mening over flaters Karius

Klopp heeft opmerkelijke mening over flaters Karius
Zondag 27 mei 2018 - 09:19   I  

Loris Karius werd zaterdagavond tijdens de Champions League-finale om de verkeerde redenen 'Man van de Match'. De doelman van Liverpool pakte uit met twee kapitale blunders en deed Real Madrid op die manier een derde opeenvolgende beker met grote oren cadeau. Karius kreeg al heel veel kritiek te slikken, maar trainer Jürgen Klopp neemt het wel op voor zijn sluitpost.

"We verloren na het uitvallen van Salah het momentum, en daar profiteerde Real onmiddelijk van", begon Klopp zijn betoog na afloop van de finale. "We moesten vanaf dat moment vooral rennen en werken, dat deden we ook tot de rust. Na rust vielen de goals. Wat ik daarover kan zeggen? Nou, dat wij er één maakten en zij drie."

De Duitser wilde uiteraard niet zelf beginnen over de blunders van Karius, maar vragen over de prestatie van de doelman lieten niet lang op zich wachten. "Loris weet dat hij fout zit, iedereen weet het. Het is zonde dat het in zo'n wedstrijd gebeurt, in zo'n seizoen. Ik leef met hem mee, want het is een fantastisch ventje", aldus Klopp.

De coach van Liverpool had ook een opmerkelijke visie over de tweede blunder van Karius: "Die tweede fout maakt hij alleen maar omdat hij er al eentje had gemaakt."

Poll: Ben jij het eens met de uitleg van Klopp?

TAGS  I  Klopp  I  Karius  I  Liverpool  I  Real Madrid

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024