Zidane spreekt zich uit over 'vertrekwens' Cristiano Ronaldo

Zidane spreekt zich uit over 'vertrekwens' Cristiano Ronaldo
Zondag 27 mei 2018 - 08:23   I  

Cristiano Ronaldo won zaterdagavond voor de vijfde keer in zijn carrière de Champions League. Niets dan vreugde en plezier zou je dan denken, maar niet bij de Portugees. In een duidelijk doordacht TV-interview insinueerde Ronaldo dat hij misschien wel zijn laatste match in het shirt van 'De Koninklijke' had gespeeld. Ondertussen liet CR7 weten dat zijn woorden uit de context werden gehaald en reageerde ook Real-trainer Zinédine Zidane.

"Een vertrek van Ronaldo? Daar ben ik nu niet mee bezig. Daar denk ik op dit moment niet aan. Het enige wat nu telt is dat we voor de derde keer op rij de Champions League hebben gewonnen. Met al de rest zullen we ons later wel bezighouden", aldus Zidane op de persconferentie na afloop van Real Madrid-Liverpool.

Niet veel later ging Zizou toch iets dieper in op de toekomst van de 33-jarige Ronaldo. "Cristiano Ronaldo moet bij Real Madrid blijven. Cristiano Ronaldo zál bij Real Madrid blijven", benadrukte de coach van De Koninklijke. "Ik denk dat Cristiano een Real-speler is en het valt niet te beschrijven wat hij tijdens zijn carrière al heeft verwezenlijkt."

Ronaldo: "Ik had het niet mogen zeggen"

Zelf nam Ronaldo ook al wat gas terug na zijn eerste uitspraken: "We hebben drie keer op rij de Champions League gewonnen. Dat is bijzonder. Ik ben ontzettend gelukkig en het gaat nu niet om mijn persoonlijke situatie. Mijn uitspraken kort na de match zijn misschien wat uit hun context gehaald en ik had misschien ook niet moeten zeggen wat ik heb gezegd", klonk het bij FOX Sports.

Poll: Kan Ronaldo volgend seizoen de Champions League opnieuw winnen?

TAGS  I  Ronaldo  I  Zidane  I  Real Madrid

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024