‘Chelsea vervangt Conte en dat kan grote gevolgen hebben voor Rode Duivels’

‘Chelsea vervangt Conte en dat kan grote gevolgen hebben voor Rode Duivels’
Zaterdag 26 mei 2018 - 10:00   I  

Napoli liet coach Maurizio Sarri gaan en het duurde niet lang voor opvolger Carlo Ancelotti al werd voorgesteld. Sarri zal nu de nieuwe coach van Chelsea worden. De oefenmeester tekent een contract voor vier seizoenen in Londen en krijgt een jaarsalaris van zes miljoen euro.

Mediaset meldt dat de deal al in kannen en kruiken is. Dat terwijl coach Antonio Conte nog niet eens officieel ontslagen is bij Chelsea. Dit weekend zou de deal in orde moeten geraken. Naar verluidt is Sarri van plan om enkele spelers van Napoli mee te nemen naar Chelsea.

Dries Mertens heeft altijd gezegd dat zijn toekomst ook een beetje afhangt van de toekomst van Sarri bij Napoli, maar het is niet zeker of de Rode Duivel één van die spelers is. Wel zou Gonzalo Higuain hoog op het verlanglijstje van de coach staan. Die twee hebben in het verleden al samengewerkt en hebben elkaar beloofd dat ooit nog eens te doen.

Wat dit betekent voor Thibaut Courtois en Eden Hazard is ook nog niet duidelijk. Door het mislopen van de Champions League lijken beide sterkhouders te azen op een transfer maar eerder liet Courtois al weten dat Chelsea dringend zekerheid moest geven over de toekomst van de coach. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Poll: Is Sarri een goede opvolger van Conte bij Chelsea?

TAGS  I  Chelsea  I  Conte  I  Sarri  I  Napoli

zaterdag 20 juli 2024

vrijdag 19 juli 2024

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024