Vanhaezebrouck verklapt: "Ik had ook daar trainer kunnen zijn"

Vanhaezebrouck verklapt:
Vrijdag 25 mei 2018 - 10:00   I  

Hein Vanhaezebrouck heeft er net zijn eerste seizoen bij RSC Anderlecht opzitten. Het werd een turbulent seizoen met ups en downs, dat door paars-wit uiteindelijk op een teleurstellende derde plaats werd afgesloten. Midden juni begint Vanhaezebrouck aan zijn eerste volledige seizoen in loondienst van Anderlecht, maar de ervaren trainer had ook elders op de bank kunnen zitten...

In het Eén-programma Wereldkampioenen verklapte Vanhaezebrouck dat hij een buitenlandse uitdaging aan zich voorbij liet gaan. "Of ik een sabbatjaar zou overwegen voor mijn gezin? Goh... Ik ben ondertussen al 54 en mijn kinderen wonen nog bij mij thuis. Dus dat maakt de zaken wel wat makkelijker. Bovendien werk ik ook nog niet in het buitenland, hé."

"Ik heb al een kans gekregen om in het buitenland te gaan werken", ging de trainer van Anderlecht verder. "Ik kon aan de slag gaan in de Bundesliga, bij VfL Wolfsburg. Maar voor mij was dat toen nog te vroeg."

Na iets meer dan drie seizoenen bij AA Gent opteerde Vanhaezebrouck voor een overstap naar Anderlecht. Het lijkt erop dat de trainer graag nog Belgische landstitel in de wacht wil slepen als coach alvorens de sprong naar het buitenland te willen wagen.

Poll: Is Vanhaezebrouck klaar voor een club in het buitenland?

TAGS  I  Wolfsburg  I  Vanhaezebrouck  I  Anderlecht

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024